Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Цветан Цветанов, председател на партия Републиканци за България и бивш

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Цветан Цветанов, председател на партия Републиканци за България и бивш
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: И аз бях подслушван, но не се притеснявах

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Цветан Цветанов, председател на партия " Републиканци за България " и някогашен министър на Министерство на вътрешните работи, приказва по тематиката ДАНС в утринния блок на Българска национална телевизия:

" Винаги преди избори има сходни сюжети през последните 20 години. Доверието в службите се гради мъчно. Но едно доверие с евроатлантически сътрудници се разрушава с дни и се надявам да не го позволим. 

Преди 3 седмици шефовете на специфичните служби бяха изслушани в НАТО, където получиха висока оценка поради шпионския скандал в страната.

За мен в този момент акцентът е избирателен, тъй като никой нищо не е потвърдил. Единствено бюрото за надзор на специфични разследващи средства може да удостовери изказванията. Когато завърши инспекцията, ще разясняваме.

Аз бях подслушван 2013-2014-та и би трябвало да ви кажа, че по никакъв метод не се усещах обезпокоен, повода беше политически интерес за това какви връзки върша. Но в днешния интервал, оповестяването на 32-ма политици за подслушвани, е невероятно, тъй като излизат представители от правосъдната система и споделят, че не са одобрили позволения. Мисля, че казусът е във виртуалното пространство. Ако се потвърди нелегално подслушване, ще можем да разясняваме и строгостта на закона.

Вероятно казусът " Червей " е един от тези подслушвания - с Владимира Янева. Тогава имаше наказани, само тогава. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР